Karleuša podnela 46 tužbi – protiv Seke Aleksić, Ace Lukasa, Ivana Ivanovića i još…

262

Jelena Karleuša, Seka AleksićSKANDAL – Balkanska diva , Jelena Karleuša odlučila je je da na spisak tuženih doda i pjevačicu Seku Aleksić, te pevača  Acu Lukasa.

Pevačica  je protiv Ivanovića podnela prijavu zbog mnogobrojnih prozivki na račun njenog lika i dela, protiv Seke zbog inderektnog napada u pjevačicinom najnovijem blogu, a Acu Lukasa zbog njegovog komentara koji je uputio jednoj od najnovijih kandidatkinja šoua “Zvzde Granda”, da “falšira kao Karleuša”.

Karelušin PR-tim je na ovu temu dao izjavu :

– “Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, djecu i porodicu, tim advokata podnijet će krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Također, biće tuženi i svi mediji koji su prenijeli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsjećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.”

Ostavite komentar:
loading...