Jelena Karleuša napadnuta pištoljem – izbacili je iz kluba!

483
SHARE

Jelena KarleušaSKANDAL – Popularna diva, Jelena Kareluša je doživela pravu dramu na nastupu u Budvi. JK je nastupala u otvorenom klubu “Trokadero”, gdje suvlasnik ovg objekta, nasrnuo na pospularnu pevačicu.

Njen nastup je prekinutnakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!

Menadžer „Trokadera” je na ovu temu izjavio :

 “Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno.Nije ona manijak pa da neko vadi oružje na nju! Čista izmišljotina! Njeno obezbeđenje nije imalo zbog čega da reaguje, što će i sami potvrditi. Uostalom, policija, koja je i te večeri bila ispred kluba, intervenisala bi da je bilo incidenta.”

Ipak, Karelušin portparol Zoran Birtasević je rekao :

– ” Ne bih o detaljima. Jeleni je bila ugrožena bezbednost, njeno privatno obezbeđenje je procenilo da je najbolje da se nastup prekine, a Jelena odvede na sigurno. To se dogodilo sat vremena nakon početka nastupa. Jeleni je žao što nekoliko hiljada ljudi nije imalo prilike da uživa u nastupu do kraja. Čitav slučaj je prijavljen i budvanskoj policiji.”

Ostavite komentar:
loading...