Jelena Jovanović preživela pravu dramu – ostala zarobljena u snegu!

304

Jelena JovanovićSKANDAL –  Popularna bivša učesnica „Farme“  i pevačica, Jelena Jovanović preživela pravu dramu. Pevačica se snežnih smetova našla zarobljena u koloni na putu ka Subotici!
Jelelna je sa prijateljem Milanom krenula na nastup, ali su je  snežni nanosi zaustavili, te je četiri sata bila zavejana u koloni kod Bačke Topole!

Bilo je strašno, nisam verovala da Srbiju mogu da zadese ovakve vremenske neprilike! Iako sam gledala na televiziji šta se dešava, odlučila sam da krenem na put jer sam mislila da je najgore prošlo i da su putevi prohodni. Međutim, u blizini Bačke Topole duvao je jak vetar, koji je nosio sneg na sve strane, a put pred nama je nestajao! Bukvalno nismo znali da li vozimo putem ili nekom livadom koliko je sneg, nošen vetrom, brisao linije puta. Bilo je kao u apokaliptičnim filmovima! Uplašila sam se za život i tada smo usporili, ali ni brisači nisu uspevali da nam poboljšaju vidljivost – prepričava Jelena kako je počela drama.

Nakon desetak minuta vožnje naslepo, naleteli su na kolonu parkiranih vozila i tada su morali da se zaustave.
Nisam videla šta se ispred dešavalo i zašto se ne krećemo jer je kolona bila duga. Rekli su mi da su neka vozila sletela s puta i da je neprohodno. Posle dva sata provedenih u automobilu, počeo je da me hvata strah da ćemo ostati bez benzina. Gasili smo motor s vremena na vreme, bili smo na ivici smrzavanja. Prošli su sati dok pripadnici Žandermerije nisu stigli i izvukli nas. Ponudili su da u obližnjem hostelu budemo neko vreme dok ne raščiste put, što se vrlo brzo desilo.

Jelena se juče vratila u Beograd, gde ju je dočekao dečko Edin Škorić, u čijem se zagrljaju, ne sumnjamo, dobro zagrejala.

Ostavite komentar:
loading...