Ivana Bojanović završila na infuziji

245

Ivana BojanovićSKANDAL – Saradnici su je odveli na privatnu kliniku, gde je priključena na infuziju, od čega joj je bilo mnogo bolje.

vana Bojanović, pevačica koja je na estradu zakoračila u muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“, krenula je u ozbiljnu kampanju kojom promoviše pesmu „Neka mi je“. Ona je nedavno priredila sjajnu promociju kad su je podržale brojne kolege, a sad će publici predstaviti i spot za ovu numeru. Ona je kadrove radila nedavno na nekoliko lokacija u Beogradu, a pod rediteljskom komandom Vedada Jašarevića. Pošto je snimanje bilo naporno i trajalo je čak 15 sati, Ivani je u jednom momentu pozlilo i kolabirala je. Saradnici su je odveli na privatnu kliniku, gde je priključena na infuziju, od čega joj je bilo mnogo bolje.

Sve je proteklo kako treba i spot je konačno uz doradu, budući da sam perfekcionista, ugledao svetlost dana. Pesma se već traži u klubovima po Beogradu u kojima nastupam već devet godina – rekla je Ivana, koja će početkom godine objaviti još jednu pesmu.

Ostavite komentar:
loading...