Igbala upoznala Kubanku sa kojom je Ekrem Jevrić snimio pornić!

665
SHARE

Ekrem Jevrić porićSKANDAL – Pre dva dana, supruga popularnog Ekrema Jevrića upoznala ilagros, Kubanku s kojom je Ekrem snimio pornić.

Igbala je sa sinom došla iz Njujorka i kako mediji i potražila “Ekremovu Kubanku”, dok Ekrem Jevrić, koji je  sinoć je izašao s Farmenije slutio šta se napolju događa.

Igbala i Kubanka su se sastale u jednom zemunskom restoranui  dok su svi očekivali da će Igbala raščerupaii i prebiti ženu koja je orgijala s njenim mužem, svi su bili u šoku kad joj je dostojanstveno pružila ruku.

Moguće da je bila staložena zbog prisustva sina ili pak zbog prijatelja Nebojše Bojovića, poznatog beogradskog zlatara, koga veoma poštuje.

Sve u svemu, situacija za stolom u jednom trenutku je bila čak i komična, naročito kad su prisutni počeli da se šale da bi Ekrema udarila kap kad bi video ekipu na okupu.

Kako je noć odmicala, Igbala i Milagros bile su sve opuštenije i prisnije, tako da ne bi bilo nimalo čudno da nastave druženje, zajedno sa Ekremom! – kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Ostavite komentar:
loading...