Goga Sekulić udarala svekrvu!?

462
SHARE

Goga SekulićSKANDAL – Svekrva Gogle Sekulić, majka pokojnog Igora Ramovića tvrdi da ju je  pevačica udarala nogom u cevanicu i pljusnula joj punu čašu vode u lice.

Sve ovo se desilo zbog svađe oko ključa od stana u Sarajevskoj uliciu kojem su ranije kao gosti živeli njen sin i pevačica.

 

Nemam više šta da izgubim u životu. Stan je moj i ne može niko iz njega da me izbaci, ali svesna sam da će biti vrlo teško živeti s Gogom. Ne mogu ja s njom, ona me je tukla dan pre nego što smo Igoru dali pomen od 40 dana. Tad sam joj tražila ključ od stana, koji sam dala mom pokojnom sinu i ona je poludela. Počela je da viče: „Nećeš da dobiješ ključ, je l‘ ti jasno! Ja ti ne dam ključ.

– A sad ćeš da vidiš ko je Goga, mamu ti tvoju! Sad ću da ti lupim šamarčinu, ima da padneš ovde!“ Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je ona otela telefon iz ruke i tresnula ga o zid. Pre toga mi je otela tašnu i šutirala me nogom u cevanicu. Verujte da ništa ne dodajem, ništa ne oduzimam. Ne pitajte kako sam se spasla. Tad sam videla do koje je mere ona u stanju da se transformiše – ispričala je Zorica Terzin

Ostavite komentar:
loading...