GOCA BOŽINOVSKA: Scenu seksa bih snimila sa Klunijem!

289
SHARE

goca-bozinovska-i-jelena-vuckovicSKANDAL – Popularna pevačica Gordana Goca Božinovska otkrila je da voli da prati serije, ali i da joj je velika mana što ih doživljava lično, pa često zna da zaplače uz njih, kao i da bi seksi scenu snimila sa Klunijem.

“Meni će zbog serija srce da stane. Sada ne toliko, ali pre sam, kada sam imala vremena, non-stop pratila sve žive serije koje su se emitovale na televiziji. Ako neko umre ili je tužna ljubavna priča, ja se isplačem k’o nikad. Mada, nije to loše, bar se ispraznim i bude mi lakše”, započinje folk pevačica.

Pevačica je rekla da povremeno gleda Farmu. “Imam mnogo obaveza, ali sam upućena u dešavanja i gledam kada god mogu. Kada ne nastupam i uveče sam kod kuće, tada volim da gledam uživo prenos i vrlo često se prisećam kako je meni bilo tamo. Mogu vam reći da im nije lako, svi komentarišu – ja bih sada ovako ili onako, a dok vas ne zatvore tamo, ne možete znati svoje reakcije. Ja sada, kada gledam, isto znam da kažem: “E, sada bih ja uradila ovo”

66ème Festival de Venise (Mostra)Goca je rekla da bi se rado oprobala kao glumica. “Zanimljivo mi to zvuči, samo da nije neka akcija gde treba da lomim ruke i noge. A seks scenu bih snimila Sa Klunijem, ako baš moraju da budu seksi scene.”

Božinovska je rekla da ne zna da li bi se obnažila za milion evra na filmu. “Jao, niko nije imun na tu sumu. Sada baš ne znam.”

Ostavite komentar:
loading...