Gile: Nisam hteo seks sa dečakom, ja volim žene i alkohol!

377
SHARE

gileSKANDAL – Amar Gile Jašarspahić šokiran je tvrdnjama Sanija Tonića, vlasnika restorana “Gurman” U Beču, da je homoseksualac, da je napastvovao maloletnog M. K. (17) u ve-ceu i da je konobare hvatao za zadnjicu.
Pobednik poslednje sezone “Zvezde Granda” ubeđen je da mu je celu priču namestio pomenuti gazda lokala i da zbog toga treba krivično da odgovara.

– Je.em ti život! Ne mogu da verujem šta se sve dešava i radi! Da li je normalno da neko može da izgovori tako gnusnu laž?! Nije istina to što je gospodin pričao i zbog toga treba da ide u zatvor! Voleo bih i da čujem tog dečka koji je pričao da sam ga napao u ve-ceu. Da li ste vi normalni i kako možete da poverujete u sve to?! Ja volim žene i to svi znaju – kaže Gile i naglašava da maloletniku nije slao poruke u kojima mu se izvinjava, jer ne koristi “fejsbuk”.

– Siguran sam da mi je Sani smestio iz više razloga. Kad smo ugovarali svirku, dogovor je bio da otpevam dva bloka u trajanju od dva i po sata. Odradio sam posao, a on je zahtevao da i dalje pevam, a to nisam želeo. Gosti su bili oduševljeni, naručivali su pesme i svima sam izašao u susret. Video sam da se gazda naljutio, ali se pravio da je sve u redu. Na kraju me je isplatio i ispratio. Čini mi se čak i da je njegova majka bila zadovoljna. Moj menadžer ga zove ceo dan, a on ne sme da se jevi, jer sigurno ne zna šta da kaže!

Pevač iz Kaknja se takođe uzbudio i zbog Sanijeve priče da je navodno bio pijan i pod dejstvom narkotika.

– Drogu nikada u životu nisam uzeo, jer treniram odbojku 10 godina, a alkohol pijem i uvek ću ga piti.

Ostavite komentar:
loading...