Gile ima novu devojku – ostavio Aleksandra Prijović!?

764
SHARE

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra PrijovićSKANDAL – Pobednik Zvezda Granda Amar Gile Jašarspahić uživa u ljubavi sa novom devojkom, a na Aleksandra  Prijovićev gleda kao drugaricu.

– “Amar i Aleksandra su se nekoliko puta rastajali i mirili, a onda su shvatili da je ipak najbolje da ne budu zajedno. Njih dvoje su se zbližili još dok je trajalo takmičenje i verovali su da će opstati zajedno. Međutim, postojale su razlike među njima koje su nekoliko puta pokaušali da prevaziđu, ali to očigledno nije uspelo. Nakon što su pre nekoliko meseci stavili tačku na svoj ljubavni odnos i počeli se ponašaju kao drugari, sve je mnogo bolje. Amar je našao novu devojku, sa kojom je već dva meseca u vezi i trenutno mu je mnogo lepo“, izjavio je izvor blizak pevaču

Pored svega ovaj par snima zajedničku pesmu :

“Bez obzira na to što su oboje mladi, jako su se zrelo postavili u ovoj situaciji i nisu dozvolili da njihove emocije utiču na posao. Njih dvoje snimaju duetsku pesmu i verujte mi da to rade na najprofesionalniji način. Mislim da su shvatili da im je mnogo bolje da budu drugovi, a Aleksandra uopšte nije ljubomorna na njegovu novu devojku, čak joj je i draga“, dodao je izvor blizak Grandovom pevaču.

Na ovu temu , pobednik Zvezda Granda je rekao :

– “Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti i to je to. Moja devojka ne voli da se slika i medijiski eksponira i ja ću to poštovati.

Ostavite komentar:
loading...