Čupo Kalač hteo da se baci s Brankovog mosta!

273
SHARE

Čupo KalačSKANDAL – Učesnik sa Farme, Čupo Kalač razočaran što mu producenti “Farme” nisu dozvolili da ponovo uđe na imanje i zaprosi Jelenu Golubović odlučio da skoči sa mosta!

 

Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta – kaže Kalač,

Imali smo velikih problema s Čupom, koji je uporno pokušavao da nas ubedi da treba da se vrati na “Farmu” – kaže za Telegraf jedan od producenata ovog rijalitija, i dodaje: – Nakon više pretnji da će se ubiti ako mu to ne omogućimo, najavio je da se sprema da skoči s mosta. Tada smo shvatili da je vrag odneo šalu i rešili smo da čitavu stvar prijavimo nadležnim organima – kaže naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Popularnu učesnik Farme je na ovu temu rekao :

– Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Ne radim ovo zbog marketinga već zato što je volim. Čitav dan sam molio producente da mi dozvole da uđem, ali su mi oni rekli da ne mogu da naprave ustupak jer bi onda i drugi izbačeni farmeri tražili da uđu. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta, ali je to neko javio ljudima sa “Pinka” i oni su me zvali da odustanem od toga .Ne bih se ubio, jer sam i ranije skakao sa mosta, ali ovde sam strani državljanin i policija bi me uhapsila! – zaključio je Čupo Kalač.

Ostavite komentar:
loading...