Ceca Ražnatović od Deda Mraza tražila Breda Pita u džaku

384
SHARE

svetlana-ceca-raznatovicSKANDAL –  Ceca Ražnatović otkrila da bi volela da joj Deda Mraz u džaku donese Breda Pita

Gostujući na radiju popularna pevačica se dotakla predstojećeg koncerta za novogodišnju noć, koji će ispred Narodne skupštine u Beogradu održati besplatno.

“- Presrećna sam. Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija. Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem“, rekla je Ceca.

Na pitanje da li je pevačica možda upoznala i potencijalnog zeta, s obzirom da snajku, odnosno Veljkovu devojku Mašu Terzić jeste, Ceca je bez dvoumljenja odgovorila:

“Ne, neka, neka… ne žurimo sa zetom”, zaključila je sa nezaobilaznim osmehom.

Odgovarajući na šaljiva pitanja, pevačica je iznenadila sve. Tako, na pitanje da li bi više volela da joj Deda Mraz u džaku donese Brus Vilisa ili Džordža Klunija, Ceca je iznenadila odgovorom.

“Pre svega, ne verujem u Deda Mraza, jer je mnogo lakše tako… a što se holivudskog macana tiče, za mene je uvek Bred Pit”, našalila se ona.

Međutim, kako je voditelj insistirao na tome da bi holivudski zavodnik Džordž Kluni baš pristajao uz našu divu, Ceca mu je u istom šaljivom duhu odgovorila:

“Pa, baš ti hvala… koliko on ono ima godina?! 105?! Ne, ne, za mene samo Bred Pit!”

Ostavite komentar:
loading...