Brena: Ostala bih ceo život sama, da se nisam udala za Bobu!

409

Lepa BrenaSKANDAL – Sinovi popularne dive, Lepe Brene su  otišli da se školuju u Ameriku, pa je ona imala težak zadatak da se prilagodi praznom domu. Najveća podrška ovoj popularnoj pevačici je  bio njen suprug Boba Živojinović.

Boba i ja smo se borili da sačuvamo porodicu, kao jedinu trajnu životnu vrednost. Nisam pobornik da svaki brak treba sačuvati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Tu nema veštačkog disanja. Da se nisam udala za Bobu, sigurno se ne bih ni udavala. Jer nije lako sa mnom, ali ni sa muškarcima sa ovih prostora.

Kada se spoje dve jake energije, dve izgrađenje samostalne ličnosti, dve karijere, treba mnogo napora da se stvori zajednica u kojoj će te dve osobe moći da nastave zajedno. I naravno da je najlakše odustati. Uvek je lakše odustati, nego se potruditi. Idealni brakovi postoje samo na filmu. Ali mene i Bobu su osim ljubavi i dece, spojili i teški životni trenuci kroz koje smo prošli zajedno. To je učinilo da trajemo – izjavila je Lepa Brena

Lepa BrenaOvu godinu ću pamtiti po tome što su mi deca otišla iz kuće i što sam posle izvesnog vremena naučila da se izborim s tim. Utehu sam našla u poslu, radim nove pesme, a pesmu „Ljubav čuvam za kraj“ pokloniću svojim fanovima pred 2014. godinu.
Kada pravim godišnji plan, uvek imam neke velike, ali dostižne ciljeve i poslovno i privatno. Novi album je jedan od tih ciljeva i Hari Varešanović – kaže folk zvezda koja je otvoreno pričala i o svojim sinovima.

– Na razdvojenost se navikavam, ali pošto su trenutno ovde sa nama, nemam osećaj da su daleko. Stefan je jedna nežna, lirska duša, dok je Viktor nasledio moj i Bobin temperament. Obojica vole muziku i sport, što mi je jako drago, jer ih i jedno i drugo motivišu na dobre vibracije i pozitivan odnos prema životu. Navikli su na javno eskponiranje i činjenicu da su deca poznatih roditelja – izjavila je Brena.

 

Ostavite komentar:
loading...