Američki modni časopis objavio Karelušinu fotografiju – Lady Gaga iz Srbije!?

313

Jelena KarleušaAmerički modni magazin W u novom broju donosi članak Ne-američki idoli, te  predstavlja muzičke zvezde van USA. Popularna Jelena Kareluša  je odabrana kao predstavnik ovog dela sveta koju su nazvali Lady Gaga iz Srbije.

U popularnom magazinu je stoji :

– “Svojevremeno ju je Perez Hilton nazvao srpskom Lady Gagom, Karleuša koja je u postkomunističkoj Srbiji, u centru pažnje od 1995, ustvari je Gaga pre Gage! Tačnije, pre Gage je bila ikona šok pop muzike. Često viđena u koži, lancima, ova plavuša oblajhane bele kose i ubistvenog tela sa neverovatnim trbušnim mišićima, najbolje može da se opiše kao smrtonosna fetiš barbika! Njena muzika je tvrda fuzija autotjun repa i transa. Njen rep hit Krimi rad obiluje opako dobrim metaforama i rimama. Zaista, opasno dobro!“.

Jelena KarleušaNa ovu temu oglasila se i PR služba Jelene Karleuše.

-” Urednica W magazina me je kontaktirala, oduševljena Jeleninim radom. Izrazili su želju da upoznaju Jelenu, kada bude bila na turneji u Americi, uz pitanje zašto ne pokuša da gradi karijeru na tom kontinentu. Moram da naglasim da je velika ironija činjenica da, dok Jelenu mediji u našoj zemlji vređaju i napadaju, zabranjuju i otežavaju njeno napredovanje, najprestižniji američki magazin naziva je najboljim predstavnikom Srbije i Divom koja je preteča njihovih najvećih muzičkih imena današnjice“.

Ostavite komentar:
loading...