Aleksandra Prijović posle Gilete ponovo u vezi sa finalistom Zvezda Granda!

452
SHARE

Aleksandra PrijovićSKANDAL – Atraktivna učesnica Zvezda Granad Aleksandra Prijović započela je novu romansu. Nakon što je raskinula sa kolegom Amarom Giletom Jašasrpahićem, Aleksandra Prijović je sda u vezi sa  kandidatom ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda” Ljubomirom Perućicom!

Par je u vezi  više od pet meseci, ali su to skrivali kako njihova veza ne bi uticala na takmičenje u kojem Ljuba treba da pridobije simpatije lepšeg pola.
Ljuba je šarmantan dečko, Aleksandri se dopao odmah, videla ga je još u prvoj emisiji „Zvezda Granda”. Upoznali su se ubrzo u jednoj kafani u kojoj je on nastupao i tu su već sevnule varnice. Veoma su zaljubljeni i baš su slatki, ali zbog njega kriju vezu od javnosti, jer on ipak treba da prikupi simpatije drugih devojaka, na čije glasove računa u takmičenju.
Aleksandra je prošla kroz sve to, pa razume njegovu želju da se ne eksponiraju, a dosta mu i pomaže u karijeri. Kada je ona u Beogradu, non-stop su zajedno, čak je više puta išao s njom na snimanja emisija. Kada ona ne radi, prati ga na nastupima jer skoro svaki dan nastupa u Beogradu i Novom Sadu – priča nam izvor.

Aleksandar Prijović nije želeo da potvrdi vezu:
Nisam sa Aleksandrom, mi smo drugovi – rekao nam je finalista „Zvezda Granda”, dok je Prijovićeva bila tajnovita.
Istina je da imam momka, šest meseci smo zajedno i neka za sada bude tajna ko je on – rekla je ona.

Ostavite komentar:
loading...